میهن

دسته : لبنیات از سال 1354 1641

اطلاعات تماس

شبکه های اجتماعی

محصولات لبنی در گذشته به‌صورت فله‌ای و کاملا سنتی در ایران به فروش می‌رسیدند. مردم هنوز هم اعتماد زیادی به محصولات لبنی دارند که دامدار مستقیم به دستشان می‌رساند. با این حال در سال‌های اخیر، وزارت بهداشت و نهادهای سلامت درباره محصولات لبنی و پاستوریزه اطلاع‌رسانی کردند.

زمانی که درباره محصولات لبنی پاستوریزه و کارخانه‌ای صحبت می‌کنیم، میهن نامی آشنا است که بیشتر مردم آن را به‌خوبی می‌شناسند. تقریبا در بیشتر سوپرمارکت‌ها و فروشگاه‌های کوچک محلی محصولات کارخانه میهن به‌چشم می‌خورد.

کیفیت و طعم محصولات لبنی شرکت میهن براساس ذائقه مصرف‌کنندگان معلوم می‌شود. اگر شما مشتری پروپاقرص شیر، دوغ و ماست میهن هستید، احتمالا کیفیت آنها را تایید می‌کنید. پیشنهاد می‌کنیم در کنار نوع محصولات این کارخانه با تاریخچه و قدمت شرکت میهن بیشتر آشنا شوید.

در ادامه مجموعه کارخانجات میهن را به‌طور کامل به شما معرفی می‌کنیم.

تاریخچه شرکت میهن

قصه مرد فقیری که توانسته طبقه اجتماعی خود را جابه‌جا کند و با تلاش و پشتکار به یکی از مردان موفق و ثروتمند تبدیل شود را همه شنیده‌ایم. داستان بنیان‌گذار کارخانه میهن هم درست شبیه همین قصه یک‌خطی است.

ایوب پایداری متولد سال 1335 در شهرستان شبستر آذربایجان غربی است. مردی که توانست در 19 سالگی کارخانه میهن را تاسیس کند. میهن در سال 1354 آغاز به‌کار کرد، البته در ابتدا یک مغازه کوچک در شهر اسلام‌شهر اولین کارگاه تولید بستنی چوبی میهن بود.

ایوب پایداری تا قبل از این کارگاه، بستنی سنتی و محبوب ایرانی‌ها را بر روی چرخ‌دستی می‌فروخت. ایده تاسیس کارگاه از اینجا به ذهن او رسید که دوست داشت تنوع در طعم و شکل بستنی‌ها را بیشتر کند.

این کار در ابتدا به همین آسانی نبود، مردم عاشق بستنی سنتی بودند و کسی نام میهن را نمی‌شناخت. آقای پایداری در کارگاه خود بستنی‌ها را تولید می‌کرد، اما از افراد جوان و بیکار شهر برای فروش آنها استفاده می‌کرد.

جوان‌ها پول کافی نداشتند تا بستنی را به‌طور عمده از او بخرند. ایوب پایداری یخچال‌های کوچک پر از بستنی را به آنها می‌داد و شناسنامه آنها را به امانت می‌گرفت. هر روز غروب فروشنده‌ها پول فروش بستنی و یخچال‌های خالی را برای او برمی‌گرداندند.

با همین ایده جالب، هم نام خود را بر سر زبان‌ها انداخت و هم توانست جوانان را در شهر مشغول به کار کند. پول فروش بستنی‌ها را پس‌انداز کرد و خیلی زود یک ماشین نیسان خرید تا خودش محصولات را توزیع کند.

ایوب پایداری بستنی‌ها را در سطح شهر به فروشندگان کوچک می‌رساند و با این روش خود را به مشتری‌ها نزدیک‌تر کرد. کم‌کم با ذائقه و سلیقه علاقمندان بستنی بیشتر آشنا شد و تصمیم گرفت کارگاه خود را بزرگ‌تر کند.

در کمتر از 10 سال، ایوب پایداری توانست کارگاه کوچکی مجهز به دستگاه‌های صنعتی تاسیس کند. طولی نکشید که با کامیون‌های یخچال‌دار محصولات را به فروشگاه‌ها رساند. او امروز یکی از بزرگ‌ترین کارخانجات محصولات لبنی در خاورمیانه را دارد.

ایوب پایداری از کودکی علاقه عجیبی به بستنی داشت، به‌همین دلیل تا سال 1375 سعی داشت تولید همین محصول را گسترش دهد. سال‌های زیادی برای کسب تجربه و خلق انواع طعم بستنی گذراند؛ بستنی‌های دوقلو و لیوانی که برای کودکان دهه 60 و 70 بسیار خاطره‌انگیز هستند. بیشتر مردم این کارخانه را به بستنی‌های شیرین و جذابش می‌شناسند. 20 سال بعد از تاسیس، این برند دست به تولید شیر پاستوریزه زد.

داستان تولید محصولات لبنی مختلف هم درست از تولید شیر استریل آغاز شد. ایوب پایداری در یکی از مصاحبه‌هایش گفته که برای تولید بستنی، نیاز به شیر تازه و باکیفیت داشتند. در مواقعی نگه‌داری یا تهیه شیر تازه با مشکلاتی مواجه بود.

کارخانه میهن مجبور بود شیر را در زمستان خریداری کند تا در مدت حمل فاسد نشود، البته برای نگه‌داری هم با چالش روبه‌رو می‌شدند. به همین دلیل در سال‌های 1375 و 1376 شرکت میهن شروع به تولید شیر استریل می‌کند.

ایوب پایداری در مصاحبه‌ای می‌گوید خیلی زود در تولید شیر و بستنی به موفقیت قابل‌توجهی رسیدیم و فضایی به وسعت 37 هزار هکتار برای تاسیس شهر لبنیات میهن در نظر گرفتیم.

صاحب کارخانه میهن اهل کجاست؟

ایوب پایداری یکی از موفق‌ترین کارخانه‌دارهای ایرانی در یک روستا به‌نام کندرود در اطراف شهرستان شبستر متولد شد. شبستر در استان آذربایجان غربی قرار دارد، منطقه سرد و کوهستانی که دامپروری و دامداری در آن رواج دارد.

ایوب در خانواده خود با تولید محصولات لبنی آشنا شد و در دامنه کوهستان (میشو) با پرورش دام بزرگ شد. آقای پایداری در سن 15سالگی ترک تحصیل کرد و به تهران رفت تا زندگی خود را بسازد.

در همان سال در مغازه شیرینی‌فروشی یکی از نزدیکان مشغول به‌کار شد. زندگی کارگری ایوب پایداری در آن سال‌ها قدم‌های کوچک و موثری برای موفقیت امروزش به‌حساب می‌آیند. او در چند کارگاه مختلف با فوت‌وفن تولید بستنی سنتی ایرانی آشنا شد.

مردمی که در آن روزگار بستنی چوبی را از پسر نوجوان در خیابان‌های تهران می‌خریدند، هرگز فکرش را نمی‌کردند که او در آینده به‌جای گاری صاحب بزرگترین کارخانه لبنی ایران ‌شود.

در سال 1396، در دومین مراسم اهدای نشان امین الضرب از حاج ایوب پایداری بنیان‌گذار گروه صنعتی میهن و کارآفرین نمونه به پاس چهار دهه فعالیت مستمر و تولید 60 محصول متنوع و ایجاد 14هزار شغل تقدیر شد.

گروه کارخانجات میهن یکی از بزرگترین صادرگنندگان محصولات لبنی بوده و توانسته بالغ بر 50 میلیون دلار به کشورهای مختلف صادر کند. جالب است بدانید که ایوب پایداری با لقب “مرد بستنی ایران” شهرت دارد.

اهداف و چشم‌انداز برند میهن

شرکت‌های موفق زمانی تبدیل به یک برند می‌شوند که با مشتریان ارتباط موثری برقرار کنند و بتوانند این ارتباط را حفظ کنند. مهمترین ویژگی یک برند این است که بر سر زبان‌ها بیفتد و همه مردم تمایل به خرید آن داشته باشند.

یکی از مهمترین اهداف کارخانه میهن این بود که خیلی زود تبدیل به یکی از برندهای پرطرفدار لبنیات در ایران شود. چشم‌اندازی که ایوب پایداری با تلاش و پشتکار به آن رسید و هم‌اکنون مجموعه بزرگ میهن را در همین مسیر پیش می‌راند.

گروه کارخانجات میهن طی سال‌های گذشته سعی داشته به ارزش‌های اصلی خود پایبند باشد تا مشتری را به خرید بیشتر ترغیب کند. مهمترین هدف و چشم‌انداز برند میهن حفظ کیفیت و اصالت محصولات بوده است.

البته نباید فراموش کنیم که میهن در تولید بسیاری از محصولات همیشه خاطره اولین‌ها را در ذهن ما ساخته است. یکی از مهمترین دلایل وفاداری مشتریان میهن، تازگی و تنوع محصولات آن به‌نظر می‌رسد.

برند میهن همواره سعی داشته تا علاوه بر جلب رضایت مشتریان، با ایجاد فضایی صمیمی و امن برا کارکنان خود یک خانواده بزرگ را تشکیل دهد. ماموریت و چشم‌انداز شرکت میهن در سال‌های گذشته ایجاد محبوبیت در دل مردم بوده تا بتواند خانواده خود را بزرگ‌تر کند.

بیانیه چشم‌انداز و ماموریت شرکت میهن نشان می‌دهد ایجاد تعامل با مشتری و حفظ کیفیت محصولات در اولویت قرار دارد. وفاداری مشتریان یکی از بزرگترین دستاوردهای برند میهن در بین محصولات لبنی بوده است.

زیر مجموعه‌های شرکت میهن

موفقیت‌های چشمگیر میهن روزبه‌روز بیشتر شد و در سال‌های 1390 و 1391 ایوب پایداری به همراه برادرش فرامرز پایداری، زیرمجموعه‌های برند میهن را راه‌اندازی کردند. البته گفته می‌شود شرکت دومینو که زیرمجموعه برند میهن است، به‌خاطر برخی اختلافات بین برادران پایداری شکل گرفت.

شرکت دومینو در اوایل دهه نود فعالیت خود را در بستر محصولات لبنی و انواع بستنی آغاز کرد. فرامرز پایداری صاحب این کارخانه است و همچنان جزو خانواده بزرگ میهن محسوب می‌شود.

برادران پایداری پس از سال‌ها موفقیت پا فراتر گذاشتند و دست به تولید محصولات غیرلبنی زدند. جالب این است که بسیاری از این محصولات هم با استقبال مردم مواجه شد و فروش خوبی در سال‌های اخیر داشتند.

بیشتر مردم نمی‌دانند که تن ماهی مکنزی زیر مجموعه برند میهن است. گروه کارخانجات میهن، علاوه بر تولید کنسرو ماهی، برنج و روغن را با نام تجاری طبیعت به فروش می‌رسانند.

برندهای هایلی و خوشبخت را حتما در فروشگاه‌ها دیده‌اید. شرکت میهن برنج، روغن، انواع کنسرو و رب را با نام این برندها به بازار عرضه می‌کند. انواع بستنی با عنوان پاندا و برنارد تحت مالکیت گروه کارخانجات میهن هستند.

آبمیوه‌های فروت‌لند توسط برند میهن با نام جدید تولید می‌شوند. شرکت میهن پس از تولید و عرضه محصولات گوناگون، اقدام به تاسیس فروشگاه‌های زنجیره‌ای با نام دیلی مارکت کرده است.

جوایز و افتخارات

گروه کارخانجات میهن در فضایی به وسعت 37 هزار هکتار دست به تولید انواع محصولات غذایی زده است و باعث ایجاد اشتغال در این زمینه شده ‌است. در سال‌های اخیر، به‌خصوص اوایل دهه 90 شمسی جوایز بسیاری دریافت کرده است.

در سال 1393 برند میهن عنوان واحد سرآمد صنعت بستنی را کسب کرده و تندیس این افتخار به آن اعطا شده است. این جایزه در سال 1394 نیز به گروه کارخانجات میهن تعلق گرفت و بابت تکرار این موفقیت از سوی دولت تشویق شد.

در سال 1394 تندیس زرین برند محبوب هم از سوی دولت به میهن اعطا شد. سال 1395 را می‌توان اوج موفقیت برند میهن معرفی کرد. سازمان صنعت و معدن در سال 95 تندیس و گواهینامه رعایت حقوق مصرف‌کنندگان را به برند میهن اعطا کرد.

سازمان توسعه تجارت در سال 95 از شرکت میهن تقدیر کرد. تندیس و گواهینامه این سازمان دو سال متوالی به آقای پایداری رسید.

شرکت میهن در سال 1396 موفق به دریافت لوح سپاس در حمایت از تولید شد. در همان سال بابت اشتغال‌زایی گسترده از این برند تقدیر کردند. یکی از مهمترین موفقیت‌های برند میهن دریافت نشان امین الضرب در سال 1396 از سوی دولت روحانی بود.

در سال 1399 که به سال کرونا معروف است، برند میهن موفق به دریافت لوح زرین رضایتمندی مشتریان شد. برند میهن در حالی موفق به کسب چنین افتخاری شد که بسیاری از کارخانجات به دلیل کاهش فروش، دچار بحران اقتصادی در همان سال شدند.

تازه‌ترین اخبار میهن

برند معروف و محبوب میهن در سال جاری دچار حواشی تازه‌ای شد که تا حد زیادی موفقیت سال‌های طولانی خود را کمرنگ کرد. در آبان ماه سال 1401 و پس از اعتراضات سراسری در ایران، مردم دست به تحریم شرکت میهن زدند.

تحریم محصولات میهن و زیرمجموعه‌های آن پس از توییت یکی از معترضین آغاز شد. در این توییت ادعا شده بود که شرکت میهن ون‌های توزیع بستنی خود را در اختیار حکومت قرار داده است تا جهت سرکوب معترضین استفاده کنند.

پس از اولین ادعا، چند توییت دیگر در فضای مجازی ادامه پیدا کرد و خیلی زود این خبر در فضای مجازی گسترش پیدا کرد. البته شرکت میهن در بیانیه‌ای این ادعا را تکذیب کرد.

‎سوالات متداول

صاحب کارخانه میهن چه کسی است و اهل کجاست؟

ایوب پایداری صاحب کارخانه میهن و متولد شهرستان شبستر در استان آذربایجان غربی است.

شرکت‌های زیرمجموعه کارخانه میهن کدامند؟

بستنی دومینو، پاندا و برنارد، برندهای هایلی، خوشبخت و مکنزی، طبیعت، آبمیوه‌های فروت‌لند و فروشگاه‌های دیلی مارکت همگی زیرمجموعه برند میهن هستند.

قدمت شرکت میهن و محصولاتش چقدر است؟

کارخانه میهن فعالیت خود را از سال 1354 از یک کارگاه کوچک تولید بستنی شروع کرد، در دهه 90 شمسی چند زیرمجموعه به برند میهن اضافه شد و امروزه در فضایی به وسعت 37 هزار هکتار با نام شهر میهن مشغول به کار است.

هیچ مطلبی برای نمایش وجود ندارد.

گروه کارخانجات میهن در فضایی به وسعت 37 هزار هکتار دست به تولید انواع محصولات غذایی زده است و باعث ایجاد اشتغال در این زمینه شده ‌است. در سال‌های اخیر، به‌خصوص اوایل دهه 90 شمسی جوایز بسیاری دریافت کرده است.

در سال 1393 برند میهن عنوان واحد سرآمد صنعت بستنی را کسب کرده و تندیس این افتخار به آن اعطا شده است. این جایزه در سال 1394 نیز به گروه کارخانجات میهن تعلق گرفت و بابت تکرار این موفقیت از سوی دولت تشویق شد.

در سال 1394 تندیس زرین برند محبوب هم از سوی دولت به میهن اعطا شد. سال 1395 را می‌توان اوج موفقیت برند میهن معرفی کرد. سازمان صنعت و معدن در سال 95 تندیس و گواهینامه رعایت حقوق مصرف‌کنندگان را به برند میهن اعطا کرد.

سازمان توسعه تجارت در سال 95 از شرکت میهن تقدیر کرد. تندیس و گواهینامه این سازمان دو سال متوالی به آقای پایداری رسید.

شرکت میهن در سال 1396 موفق به دریافت لوح سپاس در حمایت از تولید شد. در همان سال بابت اشتغال‌زایی گسترده از این برند تقدیر کردند. یکی از مهمترین موفقیت‌های برند میهن دریافت نشان امین الضرب در سال 1396 از سوی دولت روحانی بود.

در سال 1399 که به سال کرونا معروف است، برند میهن موفق به دریافت لوح زرین رضایتمندی مشتریان شد. برند میهن در حالی موفق به کسب چنین افتخاری شد که بسیاری از کارخانجات به دلیل کاهش فروش، دچار بحران اقتصادی در همان سال شدند.

نام فروشگاه نام مالک شهر آدرس کامل فروشگاه تلفن
تست تستی تهران تهران، سید خندان 021-33773377
تست 2 تستی 2 سمنان سمنان، باغ فردوس 023-33443344

   نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.