Search
Close this search box.

پلتفرم صنایع غذایی و کشاورزی ایران

لیست شرکت‌های تولیدکننده شیرینی

7 دقیقه
لیست شرکت‌های تولیدکننده شیرینی

جدا از تنوع و طعم دلچسب شیرینی‌ها، خوردن این دسر‌ها برای بدن فواید فراوانی هم دارد. برخلاف تصور بسیاری از افراد که همواره خوردن شیرینی را منع می‌کنند، ما به شما توصیه می‌کنیم که در حد اعتدال شیرینی و شکلات میل کنید. شیرینی‌ها منبع خوبی از مواد مغذی و بمبی از انرژی هستند. اگر مشتاق هستید که عمری طولانی، بدنی پر انرژی و قلبی سالم داشته باشید این خوراکی‌های لذیذ را در فهرست غذایی خود قرار دهید.

در این مطلب از مجله فودکس قصد داریم تا شما را با برترین شرکت‌های تولیدکننده شیرینی و شکلات در ایران و جهان آشنا کنیم. بنابراین اگر از طرفداران این دسرهای خوش‌طعم هستید با ما همراه شوید تا با موفق‌ترین تولیدکنندگان شیرینی و شکلات آشنا شوید.

برترین شرکت‌های تولیدکننده شیرینی و شکلات در ایران

برترین شرکت‌های تولیدکننده شیرینی و شکلات در ایران

در کنار معروف‌ترین شیرینی‌فروشی‌های تهران و ایران، گروه‌های غذایی در مقیاس‌های بزرگ و صنعتی مشغول تولید شیرینی و شکلات هستند که در ادامه با برترین تولیدکنندگان شیرینی و شکلات در ایران آشنا خواهید شد.

1. مینو

یکی از پایه‌گذاران شرکت‌های صنعتی تولیدکننده شیرینی در ایران مجموعه صنعتی پارس مینو است که در سال ۱۳۳۸ فعالیت خود را در شهر تهران آغاز کرد. مینو ابتدا با نام پارس شناخته می‌شد و در زمینه تولید انواع آب‌نبات و تافی فعال بود؛ اما با گذشت زمان و بهره‌گیری از تکنولوژی و ابزارآلات پیشرفته، محصولات مختلفی را به فهرست تولیدات خود اضافه کرد. در حال حاضر شرکت مینو تولیدات خود را در بازارهای داخلی و خارجی فراوانی به فروش می‌رساند. انواع کیک، بیسکویت، شکلات، ویفر، پفک و آدامس نمونه‌ای از محصولات این گروه غذایی هستند که در بین مردم از محبوبیت بالایی برخوردارند.

2. دلاتو (ویتانا)

بسیاری از افراد دلاتو را با نام تجاری آن یعنی ویتانا می‌شناسند. ویتانا کار خود را با تولید بیسکویت مادر در سال ۱۳۳۷ شروع کرد. برادران تهرانچی در سال ۱۳۳۵ با خرید خط تولید شیرینی و شکلات، خشت‌های اولیه کسب‌وکار خود را بنا نهادند. هم اکنون ویتانا با کمک گرفتن از خط تولید صنعتی و دانش به‌روز توانسته جایگاه خوبی برای خود در بازارهای داخلی و خارجی پیدا کند. ویتانا انواع شیرینی، بیسکویت، کیک، دسر آماده، غلات صبحانه، کوکی، کلوچه و چندین محصول دیگر را تولید می‌کند. این مجموعه یکی از برندهایی است که تولید شیرینی را در سطح ممتازی در ایران رواج داد.

3. بیسکولارج (درنا)

شرکت‌ تولیدکننده شیرینی و شکلات بیسکولارج (درنا)

گروه صنایع غذایی بیسکولارج که با برند درنا به بازارهای فروش معرفی شده است، یکی دیگر از تولیدکنندگان برتر شیرینی در ایران است. این مجموعه در سال ۱۳۴۴ در شهر تهران توسط حاج میرزا آقا رسولوی احداث شد. درنا انواع کیک، کلوچه، بیسکویت، شکلات و محصولات پودری خود را در بازارهای ایران و چندین کشور خارجی به فروش می‌رساند.

4. تانیان یا آغ سولار

شرکت تولیدی تانیان که محصولات خود را به نام آغ سولار روانه بازارهای داخلی و چند کشور خارجی می‌کند، در سال ۱۳۸۱ در شهر تبریز آغاز به کار کرد. آغ سولار یکی از متنوع‌ترین کاتالوگ‌های دسر و شیرینی‌جات را دارد. به همین دلیل توانسته در کشورهای مختلفی برای خود اعتبار زیادی خریداری کند. آغ سولار انواع کیک، کلوچه، شیرینی، شکلات، دراژه، اسمارتیز و چندین محصول دیگر را تولید می‌کند.

5. شرکت بستنی اطمینان آذرگل

گروه غذایی اطمینان آذرگل در سال ۱۳۳۰ به صورت کاملاً سنتی در شهر تبریز به حوزه شیرینی و شکلات ورود کرد. این مجموعه برند حاج عبدالله را برای محصولات تولیدی خود انتخاب کرد. به طوری که در حال حاضر بسیاری نام پشمک حاج عبدالله را به خوبی می‌شناسند. انواع شکلات، شیرینی، کیک، دسر، بستنی، پشمک و چندین فراورده دیگر از تولیدات این شرکت غذایی است. حاج عبدالله محصولات خود را در سراسر کشور و چندین کشور خارجی به فروش می‌رساند.

6. ماه سودا (سوتاش)

شرکت‌ تولیدکننده شیرینی و شکلات ماه سودا (سوتاش)

گروه صنایع غذایی ماه سودا شکوه علیشاه از دیگر شرکت‌های تولیدکننده شیرینی در استان آذربایجان شرقی است. این برند از سال ۱۳۸۰ در حوزه تولید شیرینی، شکلات، ژله، دراژه، اسمارتیز و دسرهای آماده فعال بوده است. سوتاش با بهره‌گیری از خط تولید پیشرفته و بسته‌بندی ممتاز توانست در بازارهای جهانی نیز برای خود جایگاه خوبی رقم بزند. قیمت‌های مناسب و مقرون‌به‌صرفه بودن محصولات این برند باعث شد تا سوتاش راه خود را در بازارهای داخلی به راحتی هموار کند.

7. شرکت نگین عسل هرند (بیسکویت آوند)

بزرگ‌ترین کارخانه تولید شیرینی متعلق به گروه تولیدی آوند است. آوند فعالیت خود را از سال ۱۳۸۶ در شهر اصفهان آغاز کرد. این مجموعه با بهره‌گیری از دانش، تکنولوژی و ابزارآلات پیشرفته که رنگ و بویی از محصولات آلمانی داشت توانست پیشرفت چشمگیری در زمینه تولید انواع شیرینی، بیسکویت و میان‌وعده داشته باشد. آوند علاوه بر عرضه محصولات خود در بازارهای داخلی، آن‌ها را به کانادا، عراق، گینه، ساحل عاج، سودان، عمان، بحرین، ترکمنستان و افغانستان نیز صادر می‌کند.

8. شیرین‌ عسل

برند شیرین‌ عسل از دیگر برندهای شناخته شده ایرانی است که در بین مردم از محبوبیت بالایی برخوردار است. شرکت شیرین عسل با در نظر گرفتن طیف گسترده‌ای از ذائقه و سلیقه توانست تعداد زیادی محصول را تولید و روانه بازارهای داخلی و خارجی کند. برند شیرین‌ عسل موفق شد چندین مرتبه مقام تولیدکننده برتر از دیدگاه مردم، واحد تولیدکننده برتر صنایع غذایی و صادرکننده استانی را به دست بیاورد. این برند در سال ۱۳۷۱ توسط دکتر یونس ژائله افتتاح شد. انواع کیک، کلوچه، شیرینی، کاکائو و شکلات محصولات برند شیرین‌ عسل هستند که در بازارهای داخلی و بین‌المللی مطرح به فروش می‌رسند.

9. رضوان شکلات

رضوان شکلات

گروه صنایع غذایی رضوان شکلات یکی از معتبرترین برندهای تولیدکننده شیرینی و شکلات در ایران و منطقه است. رضوان شکلات با نام تجاری باراکا در بازارهای بین‌المللی نیز جایگاه بسیار خوبی دارد و محصولات خود را به چندین کشور همسایه و اروپایی نیز صادر می‌کند. رمز موفقیت گروه باراکا بهره‌گیری از ابزارآلات پیشرفته، خط تولید مدرن، پرسنل متخصص و حرفه‌ای و مواد اولیه مرغوب است. باراکا از سال ۱۳۵۸ مشغول تولید انواع شکلات، دسر، بیسکویت، کیک، آب‌نبات، اسمارتیز، محصولات قنادی و پشمک است.

10.شیرین پسند علیشاه

برند شیرین پسند از اوایل دهه ۱۳۸۰ مشغول تولید انواع شکلات، باسلوق، گز، آبنبات و اسمارتیز است. این مجموعه با بهره‌گیری از امکانات به‌روز و پیشرفته نهایتاً در سال ۱۳۹۲ برند خود را به طور رسمی ثبت کرد. از آن پس محصولات شیرین پسند در بازارهای سراسر کشور به فروش رسید. این مجموعه محصولات خود را به چندین کشور خاورمیانه نیز صادر می‌کند.

11.روزبه شکلات

گروه غذایی روزبه شکلات ابتدا در سال ۱۳۷۴ در زمینه تولید نان، شیرینی و شکلات در مقیاسی کوچک‌تر از حال حاضر خود فعالیت داشت. با گذشت زمان و استفاده از تکنولوژی و خط تولید مدرن توانست کاتالوگ تولیدات خود را گسترش دهد و به بازارهای داخلی و خارجی دست پیدا کند. کیفیت و تنوع بالا محصولات روزبه موجب شد تا امروزه در سطح بین‌المللی نیز برای خود اعتبار بالایی داشته باشد.

برترین شرکت‌های تولیدکننده شیرینی در جهان

برترین شرکت‌های تولیدکننده شیرینی در جهان

اگر مقاله معروف‌ترین شیرینی‌های دنیا را مطالعه کرده باشید، اکنون می‌توانید با خالق صنعتی این شیرینی‌ها نیز آشنا شوید.

1. Haribo

هاریبو یکی از شرکت‌های بزرگ شیرینی‌پزی در آلمان است که به دلیل فروش نزدیک به ۳.۲ میلیارد دلاری خود در لیست برترین شرکت‌های تولیدکننده شیرینی در جهان قرار دارد. این شرکت در تولید انواع آدامس، ژله، شیرینی، تنقلات میوه‌ای و سایر دسر‌ها تخصص دارد.

2. Ezaki Glico

ایزاکی ژاپن با بیش از ۲۴ کارخانه در هر سال بیش از ۳.۴ میلیارد دلار فروش دارد. ایزاکی یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان شیرینی و تنقلات در آسیا است. شکلات تخته‌ای، بیسکویت، ویفر، ترافل، پرالین و شکلات‌های مغزدار، آب‌نبات و چندین محصول دیگر، فهرست تولیدی این برند را تشکیل می‌دهند.

3. Lindt

لیندت یکی از مشهورترین تولیدکنندگان شکلات و ترافل سوئیسی در جهان است که فروش سالانه آن نزدیک به ۴ میلیارد دلار بوده و به تعداد زیادی کشور اروپایی و آمریکایی محصولات خود را صادر می‌کند.

4. Pladis

پلادیس یک تولیدکننده شیرینی مطرح در انگلستان بوده که دارای ۳۴ کارخانه در ۱۳ کشور جهان است. تولیدات برند پلادیس عمدتاً شکلات، بیسکویت، کیک، آب‌نبات و آدامس است. محصولات پلادیس در سراسر اروپا، خاورمیانه، آفریقا، آسیا و آمریکا به فروش می‌رسد.

5. Hershey

هرشی یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های شیرینی‌پزی

هرشی یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های شیرینی‌پزی و تنقلات در ایالات متحده است. انواع شکلات تخته‌ای، بیسکویت، ویفر، شکلات مغزدار و آب‌نبات نمونه‌ای از محصولات هرشی است.

6. Nestle

نستله یک شرکت مواد غذایی سوئیسی است که به علت فروش سالانه بیش از ۹.۱ میلیارد دلار به عنوان بزرگ‌ترین شرکت غذا و نوشیدنی جهان نیز شناخته می‌شود. نستله محصولات خود را به ۱۹۱ کشور در جهان صادر می‌کند.

7. Mondelez

موندلیز یا غول غذایی آمریکا که در سال ۲۰۱۲ تأسیس شد، اکنون صاحب معروف‌ترین برندهای شیرینی و تنقلات در جهان است. این شرکت در حال حاضر در بیش از ۸۰ کشور جهان فعالیت دارد و درآمد سالانه آن به ۱۳ میلیارد دلار می‌رسد.

8. Mars

یکی از مطرح‌ترین برندهای شیرینی‌سازی در جهان و آمریکا برند مارس است. این مجموعه دارای برندهای معروفی مانند گلکسی، اسنیکرز و اسکیتلز است که فروش سالانه آن به بیش از ۱۸ میلیارد دلار می‌رسد. از این رو مقام اول تولیدکننده شیرینی در جهان به برند مارس خواهد رسید.

لیست شرکت‌های تولیدکننده شیرینی در ایران

لیست شرکت‌های تولیدکننده شیرینی در ایران

تعداد زیادی گروه غذایی یا کارگاه‌های بزرگ و کوچک در سراسر کشورمان مشغول تولید انواع شیرینی، دسر و شکلات هستند. مانند:

  1. سیرنگ
  2. گرجی
  3. نگار شیرینی
  4. تاملی
  5. زر ناز
  6. بهین نگار شیرین
  7. کیمیا کام
  8. شیرین شاد
  9. دانه‌های آفتاب رئوف
  10. چیچک
  11. فرمند
  12. شاهک
  13. شیبا
  14. آذر بینش
  15. خوشه آیین
  16. شکوفان
  17. مانی‌مان پارس
  18. شوکو پارس

جمع‌بندی

اکنون که به انتهای این مقاله از مجله فودکس رسیدیم شما با نام برترین شرکت‌های تولیدکننده شیرینی در جهان آشنا شدید. همچنین مطرح‌ترین برندهای تولیدکننده شیرینی در ایران را نیز شناختید. هر یک از این مجموعه‌ها با به کارگیری نیروهای متخصص، تکنولوژی، ابزارآلات پیشرفته و مواد اولیه مرغوب توانسته‌اند تا برای خود در بازارهای داخلی و خارجی سهمی بزرگ یا کوچک داشته باشند. شما می‌توانید با بررسی این گروه‌های غذایی برای ایجاد یک کسب‌وکار قدم بزرگی بردارید. چنانچه نام گروه غذایی یا برند تولیدکننده شیرینی معتبری را در سطح کشور یا جهان می‌شناسید برایمان پیام بگذارید.

سؤالات متداول

برترین تولیدکننده شیرینی و شکلات در جهان چه نام دارد؟

مارس نام برند و گروه غذایی آمریکایی است که دارای چندین زیر مجموعه تولیدی مانند اسنیکرز و گلکسی است. این برند با فروش سالانه حدود ۱۸ میلیارد دلار به عنوان برترین تولیدکننده شیرینی و شکلات در جهان شناخته می‌شود.

بزرگ‌ترین کارخانه تولیدکننده شیرینی و شکلات ایرانی کدام برند است؟

بزرگ‌ترین کارخانه تولیدکننده شیرینی متعلق به گروه تولیدی آوند یا نگین عسل هرند است.

اولین تولیدکننده صنعتی شیرینی و شکلات ایرانی چه نام دارد؟

مجموعه پارس مینو که بسیاری آن را با نام مینو می‌شناسند جزو اولین تولیدکنندگان صنعتی شیرینی و شکلات در ایران است.

 

منابع: ۱، ۲، ۳، ۴، ۵، ۶، ۷، ۸، ۹، ۱۰

اشتراگ گذاری مطلب

تبلیغات

با اشتراک در خبرنامه فودکس، همیشه در جریان جدیدترین اخبار و ترندهای تغذیه و سلامتی قرار بگیرید.

درباره ما

پلتفرم دیجیتال فودکس ایران با نوآوری، گسترش همکاری‌های بین‌المللی و افزایش آگاهی مصرف‌کنندگان به همکاری‌های بخش‌های مختلف صنعت غذا و نوشیدنی ایران سرعت و سهولت می‌بخشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مشابه

⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯

فرم درخواست حضور در فروشگاه صنعت غذا و نوشیدنی

فیلد های "*" اجباری هستند

این قسمت برای اهداف اعتبارسنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند.

دریـــــافت کــاتالـــــوگ دیجیتال

فرم درخواست مشارکت در برنامه با متخصصان غذا ونوشیدنی

فیلد های "*" اجباری هستند

حداکثر اندازه فایل: 128 MB.
در برند غذا و نوشیدنی
این قسمت برای اهداف اعتبارسنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند.

دریـــــافت کــاتالـــــوگ دیجیتال